Zaparo Torikatu

Ajanvaraus

Tiedotteet - 10.12.2018 klo 04:11:40

Tarjous

Jatkamme suosittua kestotaivutustarjousta ripsiin loppuvuodeksi 2018 ajan vielä hintaan 55€ sis.taivutuksen ja ripsiin värin. Ajanvaraukset netistä tai soittamalla 0449869900. Tervetuloa!

Markkinointilupa

Markkinointilupa Jos olet aiemmin saanut meiltä uutiskirjeitä,markkinoinnillista sisältöä. EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5. Asetus edesauttaa sitä, että tulevaisuudessa tarjoamamme sisällöt saavuttavat juuri ne, jotka kokevat sisältömme hyödyllisiksi. Päivittämällä markkinointilupasi voit valita haluatko meiltä jatkossakin viestejä ajankohtaisista Tarjouksistamme asiantuntijasisällöistä ja tapahtumistamme.Eli jos et halua meiltä s.postia voit muokata tiedoistasi kohtaa sähköpostien lähetys:lupa lähettää sähköposteja EI. Ja jos et onnistu muokkaamaan tietojasi laita meille sähköpostia niin muokkaamme tietojasi niin että tarjoukset eivät sinua saavuta :)

Volyymiripsipidennys tarjous 110€

voimassa vuoden 2018 loppuun asti. Tervetuloa!

HOX! Kampaukseen tulijat

Otathan huomioon tullessasi kampaukseen, että kampaukseen ei kuulu pesua ellei siitä ole erikseen sovittu. Tulethan puhtailla ja kuivilla hiuksilla missä ei ole muotoilutuotteita. Huomioi myös vaatetuksesi, laitathan paidan jossa on löysä kaula-aukko/neuletakki tms. jotta vaatteiden vaihto onnistuu tuhoamatta kampausta :)

Hinnaston päivitys +aukioloajat

Olemme päivittäneet palveluhinnastomme. Uuteen hinnastoon pääset tutustumaan osoitteessa.Aukioloajat Ma-Pe 10-18 la 9-16 Opiskelija-alennus -15% arkisin klo.15.00 saakka.www.zaparo.fi.

Huom!

HUOM! Peruuttamattomasta/liian myöhään (alle 24h) perutusta ajasta veloitamme 75% työn hinnasta.Lähetämme aina laskun ja maksamattomat laskut siirrämme perintään. Tämä on voimassa myös Kauneushoitolan puolella,eli soita viimeistään 24h ennen jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle. Yhteistyöterveisin Zaparo

Nimimerkki
Salasana
 


Unohtuneen salasanan tilalle voit saada uuden.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Bowsville eTime versio 2.38
Copyright © 2018 Bowsville Oy
Lisensoitu: Zaparo Torikatu