Zaparo Torikatu

Ajanvaraus

Tiedotteet - 20.04.2018 klo 00:31:11

Väri-ja leikkauspaketit Evellä -15%

Väri-ja leikkauspaketit Evellä -15%.voimassa huhtikuun loppuun asti. 044-9869900 Tervetuloa!

Microblading tarjous

Nyt kaverin kanssa kulmat kuntoon.Kun molemmat ostatte microblading kulmien käsittelyn, niin saatte sen hintaa 210e.norm.260e. Tarjous on voimassa kun varaatte kaverin kanssa 2 kulma-aikaa. (voim.30.4.2018 saakka). Tervetuloa!

Kasvohoito uutuudet + tarjous

Zaparoon on saapunut uusi upea ihonhoitosarja Organique. Organiquen inspiraationa toimii luonto, mikä näkyy tuotteiden luonnosta peräisin olevista ainesosista. Luonnollisuuden lisäksi tuotteissa panostetaan pakkausten miellyttävään ulkoasuun, tuotteiden kauniisiin väreihin, tuoksuihin ja samettiseen koostumukseen. Organique -tuotteiden valmistus tapahtuu Puolassa pienessä Oborniki Ślaskie -nimisessä kaupungissa ja siellä suurin osa tuotteista tuotetaan käsityönä. Organiquen monet tuotteet sopivat myös kasvissyöjille ja vegetaristeille. Jo 48 Organiquen tuotetta on saanut VIVA yhdistyksen myöntämän eettisyyden sertifikaatin. Ne kosmetiikkatuotteet eivät sisällä eläinperäisiä aineita: valmisteita, puolivalmisteita eivätkä lihasta, kalasta tai merenelävistä saatavia raaka-aineita tai saasteita. TUTUSTUMISTARJOUKSENA Organique kasvohoidot huhtikuun ajan -20% normaalihinnoista. Tervetuloa :)

Kosmetologi opiskelija Tiina 5.2-28.5.2018

kosmetologi opiskelija Tiina tekee töitä -40%.(työt ohjatusti).mm.Kasvohoidot,ihonpuhdistukset,käsihoidot,sokeroinnit ja ripsien ja kulmien kestovärjäykset. TIMANTTIKUORINTA TARJOUKSENA HINTAAN 30e Tervetuloa!

HOX! Kampaukseen tulijat

Otathan huomioon tullessasi kampaukseen, että kampaukseen ei kuulu pesua ellei siitä ole erikseen sovittu. Tulethan puhtailla ja kuivilla hiuksilla missä ei ole muotoilutuotteita. Huomioi myös vaatetuksesi, laitathan paidan jossa on löysä kaula-aukko/neuletakki tms. jotta vaatteiden vaihto onnistuu tuhoamatta kampausta :)

Oppilastöitä 5.2-29.5.2018

Midjan viimeisen vuoden pakaopiskelijan tekee kaikkia normi pakan töitä.-40%. Viimeisen vuodenkosmetologi opiskelija Tiina tekee kaikkia normi kosmetologitöitä ja työt-40%. Tervetuloa!!

Huom!

HUOM! Peruuttamattomasta/liian myöhään (alle 24h) perutusta ajasta veloitamme 75% työn hinnasta. Tämä on voimassa myös Kauneushoitolan puolella,eli soita viimeistään 24h ennen jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle. Yhteistyöterveisin Zaparo

Nimimerkki
Salasana
 


Unohtuneen salasanan tilalle voit saada uuden.

Bowsville eTime versio 2.38
Copyright © 2018 Bowsville Oy
Lisensoitu: Zaparo Torikatu